‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’
BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
.
“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları
BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...
BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...
BİTUAM Teknik Ekibi Proses Analizi ve Optimizasyonuna Yönelik Çalışmalar için Yetkinliğini Artırıyor…
''BİTUAM, Bursa'nın Meyvelerinde Sürdürülebilir Gelecek ve Coğrafi Orijin Belirlemede Değer Yaratmaya Devam Ediyor...'
BİTUAM Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor
BİTUAM, 'BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi' ve ‘Güvenilir Gıda Projesi'nin paydaşı olarak çalışmalarına devam ediyor.
BUÜ BİTUAM ANALİZ ve HİZMET FİYAT LİSTESİ - - Ocak 2024
BİTUAM Ekibi Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Uluslararası Projelerin Etkinliklerinde Yer Almaya Devam Ediyor.